De Vitale Aftrap

"Een energieker, productiever team met minder verzuim!"
"Door de enthousiasme en professionele begeleiding van Vitamasters werd ik gemotiveerd om echt met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan!"
Eveline Storms
Accountmanager Blue Dragon


"Vitamasters heeft mij zeker geholpen met een stuk bewustwording waardoor ik bepaalde patronen heb veranderd. Ook bij mijn collega's zie ik veranderingen. En hoor ik ze onderling kletsen over de informatie die wij ontvingen tijdens sessies. Vitaliteit leeft!"
Nikki Sanders
HR expert, ERAC

Zet het nieuwe jaar krachtig in met onze inspiratiesessie: ‘De Vitale Aftrap’.

Besluit vóór 31 januari 2024 en ontvang € 500 korting voor een vitaler en gelukkiger 2024 voor jouw team! Betaal geen € 995 voor onze sessie maar slechts € 495.

Inhoud inspiratiesessie

De 12 vitale regels
Wat zijn de basis regels om elke dag te werken aan je vitaliteit en mentale gezondheid? Wij nemen de groep tijdens onze inspiratiesessie per onderwerp mee en vertellen waarom deze 12 regels zo belangrijk zijn. 

Interactieve quiz
Tijdens de quiz bevragen wij interactief de groep. En nemen wij daarin de informatie over de 12 regels meteen mee. Zodat de informatie beter beklijft.

Focus op mentale gezondheid
We sluiten de sessie af met een verdieping binnen het thema mentale gezondheid. Wij geven inzicht in een optimale leef en werkbalans en geven de groep tools om het levens- en werkgeluk te vergroten. Ook vertellen wij meer over een brein in balans en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.

Na de inspiratiesessie weten jouw medewerkers:

  • Beter stress te detecteren
  • Betere balans te vinden tussen spanning en ontspanning
  • Hoe zij simpeler meer kunnen bewegen op een dag
  • Hoe zij zich energieker kunnen voelen door voeding
  • Beter om te gaan met uitdagingen en veranderingen
  • Welke tools het levens- en werkgeluk vergroten