Een Health
Check

Het unieke 5 stappenplan van VitaMasters begint met een health Check. Deze hoogwaardige screening geeft door de holistische benadering een totaalbeeld van jouw fysieke en mentale gezondheid. Met inzicht in jouw gezondheid en levensstijl is de eerste stap naar duurzaam vitaal leven gezet!

Rapportage

Jouw persoonlijke preventiespecialist kijkt samen met de aangesloten specialisten op het gebied van beweging, voeding, slapen, ademhaling en psychologie naar jouw situatie. Je krijgt inzicht in heel veel biomarkers welke worden samengesteld in een duidelijk rapport.

Plan van aanpak

Onze health check geeft inzage in en advies over hoe we samen met een persoonlijk plan van aanpak jouw vitaliteit kunnen verbeteren. Eenvoudig, haalbaar en in jouw tijd!

Onze vitaliteitprofessionals helpen
je naar een gezond en gelukkig leven!

Hard working
& dedication

Een gezonder leven realiseer je samen met VitaMasters. Door continue begeleiding van specialisten op het gebied van beweging, voeding, slapen, ademhaling en psyche sta je er niet alleen voor. Samen met jouw dreamteam werk je hard en planmatig naar een gezond en gelukkig leven.

Beweging

Voeding

Slaap

Ademhaling

Psyche

Zingeving

Sociale contacten

Resultaat

Wij garanderen door onze persoonlijke en professionele aanpak vooruitgang in jouw vitaliteit, energiemanagement en gezonde leefstijl. Kortom je gaat je fitter, energieker voelen en onderneemt met meer zelfvertrouwen!