fbpx

Vita-Fit in 95 dagen

Waar staan we voor

De beste
investering is
die in jezelf

Haal jij alles uit het leven? Of ben je vooral bezig met overleven. Heb je weinig energie of voel je je vaak ongemotiveerd? Wil je graag jouw dromen of ideeën realiseren maar weet je niet hoe? Dan ben je middels 1 op 1 coaching met onze vitaliteitscoach op het juiste adres.

Vitaliteitscoach Jessica is 35 jaar en woont in Rosmalen. Naast coachen en het geven van sportlessen is ze moeder van een meisje Lois en een jongen Vinz.

Ook zij stelde zich de vragen; Wat wil ik echt? Wat maakt me gelukkig? Wat zijn mijn doelen?

Door de drukte van de dag ging ze altijd maar door tot iemand haar ooit de vraag stelde “leef of overleef jij? Toen besefte ze dat ze aan het overleven was.

Ze pakte de regie over haar leven, ging met een coach aan de slag en ontdekte meer over vitaliteit en wat dit in essentie betekent. Als sportinstructeur met een enorme passie voor gezondheid en bewegen raakte ze geïnteresseerd en ging zich verder verdiepen in vitaliteit.

Ze besloot de hoog aangeschreven opleiding tot vitaliteitscoach bij Chivo te volgen. Ze koos specifiek voor deze opleiding door de integrale aanpak. De benadering vanuit het menselijk lichaam maar ook de psychologie achter motivatie en het behalen van doelen zonder daarbij de omgeving uit het oog te verliezen. Het gaat bij Jessica om het complete plaatje!

Jessica is ook aangesloten bij de beroepsorganisatie voor vitaliteitsprofessionals en volgde ze meerdere keren per jaar bijscholing. Een waarborg voor kwaliteit van de beroepsuitoefening.

Leef of overleef jij? Wil jij meer uit het leven halen? De regie terugpakken van jouw leven? Dat kan van alles zijn. Jessica nodigt jou uit voor een kennismaking om jouw wensen te verkennen.

 

 

Vitaliteit coaching maakt dat je gezonder, energieker en bewuster gaat leven.

Vitaliteit coaching:

6 uur / €450,- excl. btw

9 uur / €675,- excl. btw

12 uur / €900,- excl. btw

 

Resultaat na Vitaliteit coaching:

  1. Ervaar minder stress en meer energie
  2. Verbeter de kwaliteit van jouw leven
  3. Krijg antwoorden op jouw leefstijl vragen

 

Hoe ziet Vitaliteit coaching eruit?

Dat bepaal jij! Je stelt samen met de coach het ideale traject samen, zodat het perfect aansluit bij al je wensen en ambities. Vanuit een gedegen en persoonlijk actieplan bepaal je samen met de coach waar je heen wil en vooral hoe je daar komt.

Het gehele traject kan ingevuld worden face to face, via mail, skype of telefoon.

De eerst volgende stap nu is ons laten weten dat je interesse hebt en we nemen contact met je op. Dat kan via het contactformulier!

VITA SHOP