fbpx

Vita-Fit in 95 dagen

Waar staan we voor

De beste
investering is
die in jezelf

Het Vita-Fit programma van VitaMasters is voor 95 dagen jouw personal trainer!

Simpel gezegd is het Vita-Fit programma jouw personal trainer, voedingsdeskundige, slaapcoach en leefstijlcoach in een.

De deel-elementen die cruciaal zijn voor een gezonde leefstijl zoals gedrag, voeding, slaap, ademhaling en bewegen staan centraal in dit programma en worden op een perfecte manier aan elkaar verbonden. Dit is nodig om je resultaat wil behalen en behouden.

Je leert welk gedrag past bij een gezonde leefstijl! Verandering is pas mogelijk als je je echt bewust bent van de situatie. Je leert in deze 95 dagen vooral het “waarom”. Deze 95 dagen zijn cruciaal voor de rest van jouw leven.

Diëten is niet iets voor ons! Een duurzaam voedingspatroon waarin jouw persoonlijke voorkeuren en leefstijl verwerkt zitten is veel realistischer en vol te houden. Er zijn allerlei invloeden die een rol spelen bij een duurzaam voedingspatroon. Je leert ze kennen en daarop handelen.

We ontkomen bij een gezonde leefstijl niet aan bewegen. Het is cruciaal voor een goede vitaliteit. Doelgericht ga je te werk in dit programma. Wil je resultaat boeken dat is consistentie onmisbaar en we leren je hoe dat werkt. Je leert middels een persoonlijk schema wat voor jou het beste werkt op een realistische en flexibele manier.

Slaap en Ademhaling zijn extreem belangrijk voor jouw herstel. Het gaat hierbij om actief en passief herstel.

Dit 95 dagen programma is life-changing en gemaakt door experts verbonden aan VitaMasters. Deze experts werken al jaren op top-niveau binnen hun expertise. Denk hierbij bijvoorbeeld aan begeleiding van artiesten, topsporters, high performers maar ook particulieren zoals jij.

De programma’s die je gaat volgen:

  1. 30 dagen programma “5 kilo kwijt”
  2. 30 dagen programma “Tem je brein”
  3. 14 dagen programma “Grip op je gedrag”
  4. 21 dagen programma “DE kracht van slaap”

Inclusief:

  1. Online coaching 24/7
  2. Begeleidingsvideo’s
  3. stimulerende mailings

Zet hier de eerste stap naar een vitaal en gelukkig leven!

VITA SHOP