Ellen Elzen

Eigenaar Bonelle Fashion

score-tumb

“De resultaten liegen er niet om. ‘De eerste groep die het coachingstraject van KOEN Personal Training heeft afgerond is meetbaar fitter en energieker geworden, blijkt uit de health check uitgevoerd bij de medewerkers. Ze geven zelf aan zich meer bezig te houden met wat echt belangrijk is in hun werk. Ook hebben de medewerkers meer contact met elkaar mede door het bewustwordingsprogramma. Zo ontstaan er groepen met medewerkers van verschillende afdelingen. Omdat ze elkaar beter leren kennen komt dat de samenwerking tussen de afdelingen ten goede. Medewerkers die goed in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk. Dat merken onze klanten in het rechtstreekse contact. Daar komt bij dat preventie en vitaliteit steeds belangrijker worden. Door het vitaliteitsprogramma van KOEN Personal Training hebben wij zeer bruikbare en handige tools en informatie gekregen over bewegen, gezond eten en ontspannen, zodat wij als organisatie ons goed voelen en fit blijven”.

Jolanda (45)

Leidinggevende

score-tumb

“Toen ik begon was mijn conditie echt onder het nul niveau en nu is mijn conditie uitstekend. Gerrie is positief en zorgt voor een gedragsverandering. Daar heb je gewoon baat bij. Verder ben ik heel veel kilo’s afgevallen en zit ik weer lekker in mijn vel!!! Dit is kennis die ik de rest van mijn leven kan gebruiken”.

Diana (36)

Politie

score-tumb

“Het realiseren dat fysieke inspanning goed is voor mijn ontspanning. Het gaf mij de drive om door te gaan en niet langdurig thuis te zitten. De gesprekken met Gerrie helpen mij om de boel te relativeren. Mede door deze cursus heb ik bereikt dat ik dat ik nu gezonder leef, waardoor ik meer energie heb. Ik zit nu lekkerder in mijn vel door het sporten en voel mij daardoor ook energieker. Dit komt ook door het voedingsadvies. Ik verwacht dat ik dit door kan zetten in de rest van mijn leven omdat ik nu inzicht heb gekregen”.

Karel (48)

Advocaat

score-tumb

“Bewustwording van gezond leven en het genieten van het fitter
zijn en daardoor de ontwikkelingen, in het werk en privé, aan te kunnen. Door de
deelname aan dit project is bij mij de knop geheel omgegaan. Daarvoor mijn dank.
Volgens mij moet men dit traject ervaren om er dan in te geloven wat je zelf kunt
doen om gezond te leven. Zowel voor het werk als privé”.

Henrik Bunge

CEO Bjorn Borg

score-tumb

“KOEN Personal Training is een professionele partner die ons als organisatie heeft geholpen bij de invulling en uitvoering van het aangeboden vitaliteitsbeleid. Wij zien vitaliteit als dé onderscheidende factor. Wij vinden dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal vormen in een organisatie en dat investeren in vitaliteit een hogere productiviteit en dus meer rendement oplevert. Nu werken wij daarbij doel- en resultaatgericht, zowel op organisatieniveau als op medewerker niveau. Door uit te gaan van individuele behoeften van medewerkers heeft KOEN Personal Training daar passende oplossingen voor geboden, de reeds ondernomen stappen in de organisatie nemen we hierbij mee. Hierbij valt te denken aan meetinstrumenten, scans, workshops en begeleiding van individuen of teams. Door deze externe coaching en training is ervoor gezorgd dat de aanpak intern draagvlak krijgt en zetten daar de juiste communicatie middelen voor in. Door het prikkelen en stimuleren van de intrinsieke motivatie van medewerkers nemen zij zelf meer verantwoordelijkheid om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen”.

Han Walet

Directeur Snap Fitness

score-tumb

“Als gedreven sportman weet Koen iedere training verrassend, specifiek en steeds uitdagend in te vullen. Omdat Koen daarnaast zeer goede communicatieve vaardigheden heeft, weet hij mij en iedere klant te stimuleren om net dat stapje extra te doen om het gewenste resultaat sneller te behalen. En op lange termijn vast te houden”.