Voor wie

Ben jij die
persoon?

VitaMasters is een netwerk van vitaliteits-professionals die gezamenlijk het doel hebben om ondernemers en high Performers nog succesvoller te maken door hun vitaliteit te verbeteren. Ook ex-topsporters helpen wij graag om vitaal te blijven of weer te worden.

Ondernemers die willen investeren in de gezondheid van hun medewerkers

Gezonde medewerkers zorgen voor een vitale en productieve organisatie. Zorg goed voor jouw medewerkers. Hoe gezonder jouw medewerkers hoe kleiner de kans op zowel kort als lang verzuim. Dit betekent meer aanwezigheid en productiviteit, minder gedoe en minder kosten voor jou als werkgever. Daarnaast levert het bewust investeren in gezondheid van jouw medewerkers je op dat je gezien wordt als een leuke, betrokken en fijne werkgever. Je trekt hiermee sneller nieuw talent aan en de kans dat je medewerkers weglopen is kleiner.

VitaMasters denkt met je mee in dit proces. Vanuit een adviesgesprek bepalen we samen de criteria en jouw wensen hierin. Met onze “oplossingen” heb je flink wat in handen om er alles aan te doen om je medewerkers gezond te houden.

Let op: Er zijn mooie compensaties mogelijk voor de investering. Denk hierbij aan de EFS subsidie voor duurzame inzetbaarheid en de werk kosten regeling (1,5% van de totale loonsom per jaar). VitaMasters zal jou hierin geheel ontzorgen!

Ondernemers en High Performers die zelf hun vitaliteit sterk willen verbeteren

Wij helpen jou als ondernemer ,eigenaar en/of High Performer om door middel van een verbeterde vitaliteit nog succesvoller te worden zowel zakelijk als privé.

VitaMasters werkt graag samen met:

  • Ondernemers en High Performers die de noodzaak lichamelijk en geestelijk niet perse nog voelen maar zich heel goed beseffen dat hun vitaliteit cruciaal is voor een gezond en gelukkig leven prive en zakelijk.
  • Ondernemers en High Performers die na lang aanmodderen helemaal vastlopen met hun vitaliteit

Ondernemers en High Performers die zich bewust zijn dat hun vitaliteit cruciaal is en vanuit deze bewustwording bereid zijn direct keuzes / beslissingen te nemen en daarop over te gaan op concrete acties.