Weerbare en fitte BOA's BOA teams die goed samenwerken Vakbekwame BOA's Professionele werkomgeving

Wat zijn de uitdagingen waar jij als BOA elke dag tegenaan loopt?

Mentale en fysieke weerbaarheid en gezondheid

Iedere boa/handhaver en hulpverlener (in mijn team) herkent deze uitdagingen.

Hoe kunnen we onze medewerkers tools meegeven om hiermee verantwoord om te gaan? Vitamasters’ overtuigde mij met hun unieke methodiek. Ze bieden op maat gemaakte, educatieve tools die onze mentale en fysieke weerbaarheid en gezondheid sterk verbeteren, zonder betutteling. Wat bevestigd werd door zelfs de meest sceptische collega’s. Het werkt dus echt!

Dennie, teammanager gemeente Ede

Vitamasters brengt ons team waardevolle inzichten in fysieke en mentale weerbaarheid en gezondheid. Door workshops en persoonlijke gesprekken leren collega’s over gezond eten, bewegen, denken en slapen. De inspirerende coaches laten een blijvende indruk achter.

Veel collega’s profiteren van het Vitamaster traject, met als gevolg dat mijn collega’s lekkerder in hun vel zitten; ik gun ieder team deze ervaring!

Frank, senior handhaver gemeente Den Bosch

Vakmanschap

Na jaren bij de Nationale politie ben ik nu trots onderdeel van het Vitamasters team.

Samen met onze specialisten pakken we uitdagingen aan bij handhavings- en BOA-teams. Onze methodische aanpak focust op bewustwording en praktijkgerichte toepassing van kennis en vaardigheden.

Hierdoor dragen handhavers en BOA’s een sterk verbeterde professionele identiteit uit.

Teammanagers van o.a. Gemeente Ede, Den Bosch en Maastricht werken al jaren met ons.

Onze trainers hebben ruime ervaring en kennen jouw werkveld.

We analyseren leervragen en vertalen deze in maatwerktrainingen.

Het BOA-bestel is volop in ontwikkeling. Veiligheid staat voorop en werkgevers investeren in scholing.

Met team Vitamasters bieden we trainingen aan voor handhavers/BOA’s, gericht op weerbaar optreden en het beheersen van spanningsvolle situaties.

Wat ons uniek maakt, is de samenhang tussen RTGB, maatwerk geweldbeheersing en vitaliteitstrainingen.

Wil je sterker, professioneler en zelfverzekerder op straat staan? Wij garanderen jou en jouw gehele team de juiste oplossingen hiervoor.

Jan, RTGB-Trainer

Teamontwikkeling

Het is echt geweldig om te zien hoe mijn team dynamiek is verbeterd en het verzuim is verminderd sinds we zijn gaan samenwerken met Vitamasters.

Ik weet dat ons team eerder worstelde met het opvangen van verzuim en het managen van onstabiele teamdynamiek.

Dit had zowel op individueel niveau als op teamniveau zijn tol geëist.

Maar dankzij de samenwerking met Vitamasters hebben we deze uitdagingen overwonnen en een sterker, veerkrachtiger team opgebouwd.

Het is echt een verademing om te zien hoe investeren in de samenwerking en dynamiek van je team kan leiden tot zulke positieve resultaten.

Wil, teammanager Maastricht

 

Graag vertellen leidinggevenden en / of BOA’s van bijvoorbeeld gemeente Maastricht, Sittard-Geleen, Den Bosch, Ede, Kerkrade, Landgraaf en/of Heerlen hoe ze de samenwerking met team Vitamasters ervaren en vooral welke successen zij boeken op het gebied van weerbaarheid, vakmanschap en teamontwikkeling.

 Reageer via de contactbutton en wij brengen je in contact met hen!

Vitamasters

Wie wij zijn

Veilig en Vitaal leven en werken!

Daar staan we voor. Team Vitamasters bestaat momenteel uit 40 experts (waaronder ex-topsporters) binnen de thema’s voeding, slaap, bewegen, mindset en ademhaling. Daarnaast hebben we een speciale eenheid bestaande uit 12 ervaren trainers voor specifiek geweldbeheersing.

Samen maken we BOA’s, handhavers en/of hulpverleners blijvend weerbaarder, vakbekwaam, vitaler en gelukkiger!

Eigenlijk is het best logisch. Als medewerkers lekker in hun vel zitten, gaat alles beter. Dingen lukken. Het leven is leuker. Zij voelen zich weerbaar, energieker en gelukkiger. Ze gaan beter presteren en samenwerken.

Wij helpen organisaties en hun medewerkers om grip op hun fysieke en mentale weerbaarheid en fitheid te krijgen. En te houden. Op een manier die helemaal op hun lijf geschreven is.

healthy people.happy people

Expertises

Aan de slag

Wat ons echt onderscheidt, is dat we de verschillende expertises in samenhang brengen.

Onze trainingen (vakmanschap) op maat, ons vitaliteitsprogramma en RTGB trajecten vormen samen een perfect gekoppelde benadering. Door deze geïntegreerde aanpak behalen we maximale verbetering als het gaat om de professionele identiteit voor specifiek handhavende en hulpverlenende beroepsgroepen.

In de praktijk gaan we nog een stap verder met onze maatwerkaanpak. We zorgen ervoor dat onze trainingen naadloos aansluiten op de unieke dynamiek en doelstellingen van jouw team en organisatie.

Resultaat; jij en jouw collega’s zijn fitter, scherper, hebben meer energie, communiceren beter, nemen hun vak serieuzer, werken beter samen en voelen zich sterker en veiliger!

Je bent verzekerd van een leertraject dat niet alleen relevant en actueel is, maar ook direct toepasbaar in de praktijk. Wij ondersteunen je bij elke stap, zodat jij en jouw collega’s optimaal kunnen profiteren van de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als BOA en als team succesvol te zijn.

Kortom, onze op maat gemaakte trainingen uitgevoerd door de beste trainers en experts bieden een complete en flexibele leerervaring die volledig is afgestemd op jou en je organisatie.


Omgaan met agressie
&
Versterken van weerbaarheid

Vakmanschap
&
Professionele identiteit
Vitaal werken en leven als BOA
Teamwork
&
Leiderschap
Geweld
beheersing
&
Gespreks
voering

Whitepaper

Zorg jij ervoor dat jij en jouw BOA-team helemaal klaar staat met de juiste vaardigheden? 

Ontdek hoe jij je als BOA, handhaver en hulpverlener optimaal toe kunt rusten met de vaardigheden die je nodig hebt. 

De taken van jou als BOA zijn divers, maar met de juiste tools kun je zowel fysieke als mentale topprestaties leveren.

In onze nieuwste whitepaper “Jouw toekomst als weerbare BOA” ontdek je cruciale aspecten van openbare orde en veiligheid. We leggen hierbij de nadruk op de kunst van de-escaleren, het belang van een professionele identiteit, vitaliteit en werkplezier.

Download hier onze whitepaper en ontdek hoe je vaardigheden naar een hoger niveau tilt.

Ervaringen van onze klanten

Wat vinden onze klanten?

Onze samenwerkingen