"Start nu
er komt
geen beter moment"

Hoe vitaal zijn jouw medewerkers?

Ontdek het met VIT! Het Vitaliteits Inventarisatie Traject.

Vitale medewerkers ervaren meer werkgeluk, zijn veerkrachtiger, productiever en verzuimen minder snel. Die wil jij toch ook in jouw organisatie? Pas als jij weet hoe jouw mensen ervoor staan als het gaat om vitaliteit kun je werken aan vooruitgang. Maar hoe kom jij hierachter?

Met VIT krijg je inzicht in hoe je medewerkers zich voelen, waar ze behoefte aan hebben en waarmee ze aan de slag willen.  Zo krijg je inzicht in hoe vitaal je organisatie is en op welk(e) gebied(en) je winst kunt behalen.

 

  1. Bewustwording
    Kick-off Vita-inspiratie sessie (met Olympisch bokser Arnold Vanderlyde). Arnold Vanderlyde vertelt over zijn reis naar de top en hoe belangrijk vitaliteit voor hem was en nog altijd is. Ook geven onze vitaliteit experts veel inzichten over de verschillende thema’s binnen vitaliteit. Zodat er bewustwording bij jouw medewerkers gaat plaatsvinden.
  2. Onderzoek
    Na de kick-off starten wij met het onderzoeken van de wensen en behoeften van jouw medewerkers. Zij ontvangen een scan die bestaat uit een online vragenlijst, een aantal fysieke interviews en een Persoonlijkheid & leefstijl scan. Met alle informatie uit dit onderzoek stellen wij een uitgebreid rapport samen met daarin alle bevindingen. De privacy van alle deelnemers blijft te allen tijde 100% gewaarborgd
  3. Bevindingen
    Na het onderzoek plannen we een eindevaluatie/adviesgesprek en ontvangt jouw organisatie een eindrapport met daarin alle resultaten, bevindingen en een samenvatting van het onderzoek. Zo zie jij in één oogopslag hoe het gesteld is met de gezondheid, de behoeften en de motivatie van jouw medewerkers om te werken aan vitaliteit. En weet jij of investeren in de vitaliteit van je medewerkers een goede keuze is. Ook vertellen wij jou meer over de opties die er mogelijk zijn om te investeren.